CEWE FOTOBOG > Designservice
ds header
ds designer

Vi laver arbejdet for dig!

Vores designteam udarbejder din CEWE FOTOBOG for dig lige efter dit ønske! Find dit favoritdesign og upload dine billeder, så tager vores professionelle designteam sig af resten og udarbejder din personlige CEWE FOTOBOG. Din personlige CEWE FOTOBOG kan først bestilles når du er 100% tilfreds. Før det har du ingen udgifter.

Eksempler fra vores kunder

ds customer samples
Designservice - Let og enkelt i 3 skridt

Let og enkelt i 3 skridt

faq

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bruge CEWE FOTOBOG designservice?

En fotobog fortæller en helt speciel historie; din historie. Dette er en vigtig historie og for at fortælle den godt skal der bruges tid og sans for historiefortælling. Mange mennesker har ikke de 3 timer, som det tager at sammensætte en CEWE FOTOBOG af bedste kvalitet. Mennesker, der måske har timerne til det, har ofte ikke den erfaring det kræver når en historie skal genfortælles. Vores designservice er ideal for dem, der ønsker at forevige deres billeder i en professionel designet CEWE FOTOBOG, men ikke har tiden eller erfaringen til selv at designe den. Vi elsker alle god mad, men det gør os ikke automatisk til gode kokke!

Du har også mulighed for at blive begejstret for vores professionelle arbejde, samt at se vores mange eksempler på forskellige designs af CEWE FOTOBOGEN. Eksemplerne er alle blevet individuelt tilpasset og designet til vores kunder.

Produktionen af en stilfuld CEWE FOTOBOG kræver ikke kun tid (normalt 3 – 5 timer). Udarbejdelsen kræver også den nødvendige know-how for layout, billedtilpasning, baggrund, billedudvalg og tilpasning i farver. Det vigtigste er dog talentet for at kunne fortælle en god historie gennem billeder.

Vi overlader dig fornøjelsen med at tage gode billeder, så du kan overlade os erfarne designere kreationen af en følelsesmæssig fængende CEWE FOTOBOG. Alt du skal gøre er at vælge et passende design. Så hjælper vores designere dig med at udarbejde et mesterværk. Det bedste ved vores service er, at vi arbejder sammen med dig, så du kan have stor indflydelse på det færdige resultat. Du kan se et online udkast af din CEWE FOTOBOG, hvor du har mulighed for at give os feedback og fortælle os, om vi skal ændre noget.

Hvor meget koster det at anvende designservice?

Vores designservice til en individuel CEWE FOTOBOG er indivuelle fra partner til partner. Prisen for designet af CEWE FOTOBOGEN regnes til prisen for selve bogen. I prisen er der inkluderet et forslag til det første udkast af design, samt mulighed for 3 ændringer i design efter din feedback og ønsker til ændringer.

Hvis du ønsker at få udarbejdet en fotobog af eksperter og samtidig spare tid, kan vi tilbyde dig den bedste service på markedet. Se vores mange eksempler på forskellige udgaver af CEWE FOTOGEN og bliv selv overbevist om kvaliteten af vores arbejde. Eksemplerne er alle individuel designet til vores kunder.

Hvad er designservice?

Du har ikke særlig meget tid? Du er ikke helt sikker på, hvilke billeder du vil bruge? Så kan du overlade arbejdet til os!

Hvis du har mange billeder, er det især svært og tidskrævende at skulle vælge de flotteste billeder. Dette arbejde kan du overlade til os. Vores designservice udvælger de smukkeste billeder for dig. Du kan uploade så mange billeder du vil, og resten tager vores designere sig af.

Hvor lang tid tager denne proces?

3 dage efter du har sendt os dine billeder, er udkastet til din CEWE FOTOBOG færdig. Dette udkast kan du kontrollere og derefter give din personlige designer feedback, selv tilføje tekster og bestille din personlige CEWE FOTOBOG. Når designet er godkendt og bogen er købt, modtager du din CEWE FOTOBOG efter ca. 6 – 9 hverdage (vi skal bruge tid til produktion og forsendelse).

Hvad nu hvis jeg ikke kan lide designet?

Når din personlige designer har sammensat din CEWE FOTOBOG, har du mulighed for at se en online version af resultatet og kontrollere, om det falder i din smag. Hvis du ikke kan lide designet, kan du tilføje dine ønsker som kommentar. Dine kommentarer læses af din designer, som så foretager ændringer i designet af din CEWE FOTOBOG. Ændringerne i designet kan kontrolleres online i løbet af 2 hverdage.

Hvor lang tid tager en ændring i designet?

En ændring i designet, efter dit ønske, tager 2 hverdage. Derefter kan du online kontrollere den nye version af din CEWE FOTOBOG.

Hvordan kan jeg være sikker på, at min personlige designer anvender det design, som jeg bedst kan lide?

Vi arbejder ud fra en enestående og fantastisk opbygget proces til valg af stil, hvor du vælger den overordnede designstil, som passer allerbedst til den historie, du vil fortælle.

Din personlige designer udarbejder en helt personlig CEWE FOTOBOG ud fra dine kriterier og ønsker. Der findes 6 overordnede designstile og et bredt udvalg af variationer til hver stil. Mere information til.

Er det muligt at kontrollere udseendet på min CEWE FOTOBOG og evt. foretage ændringer?

Naturligvis! Vi er først glade når du er 100% tilfreds med dit produkt. Når din CEWE FOTOBOG er færdigdesignet vil du få adgang til bogen online.

Har du kommentarer eller ønsker om ændringer kan du skrive det til os.Jeg har hundredvis af digitalbilleder; Kan i hjælpe mig med udvalget af de bedste billeder? Hvordan kan jeg være sikker på, at i vælger de bedste?

Vores designere har allerede genfortalt hundredevis af historier og besidder en særdeles god følelse for hvilke billeder, der harmonerer bedst med designet. Derudover har alle vores designere en professionel uddannelse som grafisk designere, samt de bedste erfaringsmæssige forudsætninger for at kunne udvælge de bedste billeder. Alt hvad du behøver er at give os et par ledetråde til den historie, du ønsker at fortælle. Fokus for vores arbejde er at skabe en medrivende handling fra første til sidste side og genspejle de skønneste og mest følelsesmæssige oplevelser. Vi anvender flere udvalg af kriterier, der har vist sig i udformningen af tusindvis af bøger, med hundrede typer historier; her er et par af dem:
  • De viste følelser på et billeder er et vigtigt aspekt; for os er det vigtigt at anvende billeder af glade mennesker
  • Vi vælger billeder, som bedst passer til historieforløbet. Hver side skal virke logisk og flydende i kompositionen, ligesom i en film
  • Vi anvender ikke dobbelte billeder eller billeder, som er taget få sekunder efter hinanden, undtagen hvis disse billeder repræsenterer en sekvens. Et eksempel herpå er sportsbilleder
  • Kriterier til selve billedkvaliteten. – Er billedet skarpt nok? Har det den rigtige farve og nuance?

Senere har du naturligvis også selv indflydelse på designet. Du kan se og kontrollere designerens valg og komme med ønsker til ændringer, hvis dette er nødvendigt.

Er det muligt at påføre tekst og kommentarer på de forskellige sider i fotobogen? Hvis ja, hvad skal jeg gøre?

Ja, du kan tilføje tekst og kommentarer i din CEWE FOTOBOG. Når designet er færdig får du tilsendt en e-mail fra os hvor du kan se og kontrollere et online eksemplar af din CEWE FOTOBOG. Her har du mulighed for at bestemme hvilken tekst du vil have på siderne. Vi integrerer derefter teksten for dig så den passer til bog og design.

Hvordan bestiller jeg min CEWE FOTOBOG i flere eksemplarer?

Når vi har designet din CEWE FOTOBOG kan du se et udkast online af det færdige design. Her har du mulighed for at bestille din fotobog i flere eksemplarer. Din CEWE FOTOBOG er også en fantastisk gaveidé hvor du kan fortælle din helt egen historie. Du betaler kun for vores designservice én gang, også hvis du bestiller flere eksemplarer.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg har glemt nogle billeder og efterfølgende ønsker at tilføje disse?

Når din online fotobog er færdigdesignet har du desværre ikke mulighed for at tilføje ekstra billeder. Du kan dog annullere dit køb og starte forfra på at designe din fotobog. Hertil skal alle billeder uploades på ny. Som et hjælpsomt tip kan det anbefales at du overvejer, hvilke billeder der bedst kan fortælle den historie, som du ønsker at fortælle i bogen. Vigtigt når du uploader er så, at du husker at få alle billederne med første gang.

Kan jeg uploade flere billeder når jeg har set og kontrolleret udkastet af min fotobog online?

Før vi begynder på selve sammensætningen af din CEWE FOTOBOG udarbejdes designet efter de billeder, som du har stillet os til rådighed. Hvert enkelt billede danner et eget afsnit i designet. Vi har derfor desværre ikke mulighed for at medtage flere billeder når selve designprocessen er i gang.

Hvor lang tid har jeg til at se og kontrollere det færdige design af min CEWE FOTOBOG?

Når din CEWE FOTOBOG er designet og online tilgængelig modtager du en e-mail fra os. Derfra har du 21 dage til at kontrollere designet og bestille din CEWE FOTOBOG. Vi anbefaler dog en bestilling af din færdige CEWE FOTOBOG mens idéen og designet stadig er nyt og vi anbefaler at bestille direkte efter kontrollen af det færdige designudkast.

Hvor mange gange kan jeg ændre i designet?

Over 95% af vores kunder er begejstret for det første designforslag og bestiller designet, efter de har tilføjet tekst til bogen. Hvis du ønsker at ændre noget ved designet gør vi alt for at efterkomme dine ønsker til din CEWE FOTOBOG, så du bliver 100% tilfreds med resultatet. Din CEWE FOTOBOG ændres ud fra din tilbagemelding og dine kommentarer. Erfaringsmæssigt kan det konkluderes, at hvis du stadig ikke er tilfreds efter tre gange med ændring i designet, så er vi ikke det passende designservice til din fotobog. Du kan til hver en tid annullere din bestilling.

Hvornår modtager jeg min CEWE FOTOBOG efter jeg har bestilt den?

Din CEWE FOTOBOG går i produktion så snart du har kontrolleret designet og sendt bestillingen. Du modtager derefter din fotobog 6-9 hverdage senere.

Kan jeg foretage ændringer i min fotobog når jeg har bekræftet designet og sendt bestillingen afsted?

Nej desværre. Når bestillingen af din CEWE FOTOBOG er sendt kan du ikke ændre mere i designet eller tekst. Du kan dog til hver en tid sende os forslag eller ønsker til ændring når du har redigeret designet af din CEWE FOTOBOG.

Kan jeg ændre sideantallet i min CEWE FOTOBOG?

Du kan let ændre antallet af siderne i din fotobog når du kontrollerer det færdige online udkast. Derudover kan du ændre i antallet af billeder per side. Hvis du har 2 billeder per side og i alt 100 billeder i bogen er din færdige fotobog på 50 sider. Du kan også sætte 4 billeder på siden og reducere sidetallene i din CEWE FOTOBOG til 26 sider. Hvis du ønsker at tilføje flere billeder i din CEWE FOTOBOG kan du bede din personlige designer om at tilføje flere billeder. Husk at det af tekniske årsager kun er muligt at øge sideantallet med mindst 8 sider ad gangen.

Kan jeg få tilsendt flere eksemplarer af min CEWE FOTOBOG til forskellige adresser?

Nej, desværre. For tiden tilsendes alle købte CEWE FOTOBØGER til den oplyste adresse fra bestillingen.

Kan jeg bestille den samme CEWE FOTOBOG i forskellige formater og med forskellige indbindinger?

Nej, dette er desværre ikke muligt.

Er det muligt at dele det færdige digitale design af min fotobog med venner på Facebook?

Denne funktion er desværre ikke tilgængelig endnu men vi arbejder på sagen!

Kan jeg uploade fotos fra min Picasa eller Flickr profil?

Nej, dette er desværre ikke muligt. Men du kan hurtigt og let uploade billeder fra din computer, hvor der højst sandsynligt ligger de samme billeder som du har på din Picasa eller Flickr profil.

Hvor kan jeg indtaste min rabatkode til designservice?

Hvis du har en rabatkode kan denne indtastes når du har valgt format og indbindingstype til dine CEWE FOTOBOG. Rabatkoden kan også indtastes når du gennemfører bestillingen af din CEWE FOTOBOG.

Hvornår kan jeg annullere min bestilling, og hvor længe er det muligt at annullere en bestilling?

Du kan til hver en tid annullere din bestilling før du har bekræftet købet af din bestilling. Hvis du opdager fejl i din CEWE FOTOBOG bedes du henvende dig til vores kundeservice. Kvalitet og tilfredshed er det vigtigste for os.

Hvad kan jeg gøre hvis jeg ønsker, at min CEWE FOTOBOG skal passe til en helt speciel anledning, men jeg kan ikke finde et passende design?

Vi har et stort udvalg af designs, passende til næsten alle anledninger, så som ferie, bryllup osv. Hvis du ikke kan finde den stil du mangler kan du gøre følgende: 1) Vælg det design der kommer tættest på eller forsøg at finde en passende stil under "Andet?"-kategorien. 2) Giv os så mange detaljer i beskrivelsen som muligt så vi har mulighed for at designe din CEWE FOTOBOG så den imødekommer dine præcise ønsker. Du kan selvfølgelig til hver en tid bede os om at foretage ændringer i stil og design.

Hvad gør jeg når det ikke er alle mine billeder der er i JPEG-format?

Vores system understøtter kun billeder i JPEG-format. Det er let at ændre dine billeder til JPEG-format. Du kan finde flere information og hjælp på internettet.

Hvad er størrelseskravet til de filer, jeg ønsker at uploade? Er der et mindstekrav til størrelsen?

JPEG-filer skal mindst fylde 100KB og må maks. fylde 10MB.

Af tekniske årsager kunne jeg ikke uploade billeder. Hvad gør jeg?

Forsøg venligst igen. Hvis det efter flere forsøg ikke lykkedes, kan årsagen være din computer eller din internetforbindelse. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere hjælp.

Hvordan kan jeg kontrollere status på min bestilling?

Du behøver blot logge dig på din konto for at kontrollere status på din bestilling.

Kan jeg bestille ekstra eksemplarer af min CEWE FOTOBOG, når jeg har sendt bestillingen?

Ja. Op til 6 uger efter din første bestilling kan du bestille flere eksemplarer af din CEWE FOTOBOG. Alt du skal bruge hertil er dit ordrenummer fra den første bestilling.
Hjemmesiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og statitisk. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.