CEWE FOTOBOG > Indbindinger

CEWE FOTOBOG - Se alle vores indbindinger

CEWE FOTOBOG

CEWE FOTOBOG - Indbindinger

Indbindinger
Hardcover

Hardcover

Vores faste hardcover-indbinding udformes efter dine ønsker.

Når indbindingspapiret er trykt, lamineres det, og papiret anbringes på en omslagsmappe af høj kvalitet. Herefter føres bogblok og omslag omhyggeligt sammen.

Glæd dig til at få udformet en flot og enkel indbinding. Hvis det ønskes, kan man også skrive på bogryggen.

Hardcover med effektlak

Hardcover med effektlak

Din CEWE FOTOBOG som effektivt blikfang: Præsentér tekster, cliparts og andre elementer på dit selvfremstillede hardcover som glansfulde highlights. Til bryllup, rejse eller som årsalbum - med den kvalitetsbevidste udsmykning bliver din CEWE FOTOBOG til en helt særlig mindeskat, som er smuk at se på og dejlig at røre ved.

Den fysisk fremhævede overflade med skinnende effektlak eller en elegant glimtende guld- eller sølvlak pryder for- og bagside af hardcover-formaterne Stor, Stor Panorama og XL og sørger dermed for en unik kvalitet.
Softcover

Softcover

Ved softcover-indbindingen er bogblokken ligeledes af høj kvalitet. Her er fleksibiltet nemlig også i højsædet.

Placér billeder og tekst, som du ønsker - det er også muligt at skrive på bogryggen.

Hæfte

Fotohæfte

Lige som softcover-indbindingen har også hæftet et fleksibelt omslag, der er holdt sammen i ryggen. Omslaget har den samme gramvægt som indersiderne (150 g/m²), der er lagt ind i hinanden, lige som i en brochure.
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.