Fotogaver
gifts

Personlige fotogaver

Giv med hjertet!

Se vores mange fotogaver

Art Prints

Art Prints

Dine bedste billeder smukt iscenesat

Kontor

KONTOR

Fotogaver, der skaber god stemning i kontoret. Også meget velegnet til at forsøde arbejdsdagen for din partner!

fra 75,00 kr*
Skriveartikler

SKRIVEARTIKLER

Vær kreativ med vores skriveartikler!

Design nemt og hurtigt personlige skriveartikler til skole, kontor eller privat. Tilføj ganske enkelt dine skønneste billeder. Præsenter dig selv professionelt med visitkort, du selv har designet.

fra 65,00 kr*
Snekugle og snekugle med hjerter

DEKORATION

Dekorative gaver med stemningsfulde effekter. Disse personlige fotogaver giver rummets indretning det sidste touch.

fra 70,00 kr*
Madkasse og Penalhus

SKOLE

Så er det sjovt at gå i skole!

Pausesnak fra madkassen med smilefaktor eller penalhus med hjælp til at holde orden. Fotogaver, der vækker begejstring.

fra 30,00 kr*
Spil og tøjdyr

SPIL OG TØJDYR

Den perfekte gave - ikke blot til børnene!

Brug dine flotteste billeder til at skabe spil eller legetøj af helt særlig art. Oplev dine billeder stykke for stykke som puslespil eller kortspil, og forær krammelbløde stofdyr som gave.

fra 45,00 kr*
Tekstiler

TEKSTILER

Topkvalitet og superflot tryk!

Med vores professionelle designeditor kan du designe din fotogave helt personligt efter dine egne ønsker og kombinere med designskabeloner. Der er ingen grænser!

fra 45,00 kr*
Krus

KRUS

En flot blikfang - og ikke kun ved morgenmaden:

Du kan udsmykke krus, flasker, drikkedunke o.lign. med dit favoritbillede i flot design - også ekstra stort i panoramaformat.

fra 49,00 kr*
Art prints

Art prints

Fra foto strimmel til trendy retro-look. Dine yndlingsbilleder som små kunstværker

Findes der en mere personlig gave end en fotogave? Hvordan bevares erindringer i levende farver? Fotogave indløser tilsyneladende moderne brugeres forventninger perfekt.

• FotoInsight udvider sit udvalg af fotogaver, der er designet til at udstille og bevare skattede fotografier. Fotografier laserindgraveret i glas, bl.a. billedrammer, nøgleringe med indbygget lysdiode, penneholdere, fotohjerte og en glasblok med et foto indgraveret med laser.

• En virkelig populær, enkel og billig gaveidé er et fotokrus. Her kan man vælge mellem ølkrus med foto, panoramakrus (også med farve indvendig) eller et magisk krus hvor billedet først kan ses når kruset bliver varmt. Man har kun brug for et digitalt billede for at gør en praktisk gave helt personlig.

Huskespillet Foto Memo er en perfekt familiegave, for her kan børn fra bare 4 år være med, og det er noget hele familien kan samles om. 25 personlige fotos (familiemedlemmer, feriefotos osv.) er nok til at skabe en helt individuel gave med god underholdning for familien i juledagene. En anden god idé til de lange vinteraftener er et fotopuslespil.

Fotobøger med egne fotografier er ideelle til aktive familier, der gerne vil huske sine ferier. Disse unikke fotogaver kan udformes ud fra en række forskellige kreative temaer og layoutmuligheder. De kan f.eks. hjælpe med at huske en særlig rejse.

• En kærkommen gave der kan gentages år for år, er en fotokalender – hvad enten det er en vægkalender, bordkalender, aftalekalender, køkkenkalender eller en årsplanner - den bliver først rigtig flot med ens egne billeder. FotoInsight Designer er et program med en masse færdige skabeloner til kalendere i vidt forskellig størrelse. Ligesom med fotobøgerne kan man bruge et ubegrænset antal fotos. For eksempel kan man bruge billeder i pasfotostørrelse til en fødselsdagskalender.

Fotogaverne fremstilles med brugernes egne digitalbilleder. I stedet for bare at lime billederne ind, kan man - fordi billederne er digitale - lave sit eget individuelle design og få dem trykt professionelt som personlige gaver, f.eks. krus, T-shirts eller som en fotobog. FotoInsight specialiserer sig i fotografiske gaveartikler. Den nye generation af fotokalendere vil løse mange menneskers problem med at finde en unik gaveidé.
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.