Fotokalender > Vægkalendere
Wandkalender
Vægkalender A5

Vægkalender A5

Med vægkalenderen A5 i det praktiske lille format får du det bedste ud af dine billeder. Den udformes på digitaltryk standard i høj kvalitet, og du får en masse layout-muligheder.
fra 99,00 kr*
VÆGKALENDER A4

VÆGKALENDER A4

Denne A4 vægkalender bliver med dine yndlingsbilleder måned for måned et ægte blikfang.

fra 149,00 kr*
VÆGKALENDER A3

VÆGKALENDER A3

Vægkalenderen i A3-format skaber altid opmærksomhed. Ekstra meget plads til dine bedste billeder!

fra 199,00 kr*
VÆGKALENDER A2

VÆGKALENDER A2

Med en vægkalender i A2 format får dine billeder et stort blikfang på din væg! Det smukke fotopapir sikrer en særlig elegance til dine billeder.

fra 425,00 kr*
VÆGKALENDER XXL

VÆGKALENDER XXL

Smukke landskaber eller udtryksfulde portrætter – dine fotos er enestående. Giv dine personlige fotos det store format, som de har fortjent.
329,00 kr*
VÆGKALENDER KVADRATISK

VÆGKALENDER KVADRATISK

Kvadratet møder dine skønneste billeder - en særlig fotokalender opstår. Forskellige kalenderlayouts og designs hjælper med at skabe den helt rigtige kalender for dig.

fra 212,00 kr*
ÅRSKALENDER A3

ÅRSKALENDER A3

Hele året i ét overblik

Hvad enten du er på kontoret eller derhjemme, har du med den store årsplanlægningskalender dagligt overblik over hele året, forskønnet med dine egne billeder.

fra 49,00 kr*
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.