Plakater og fotolærreder
Plakater og fotolærreder
Fotolærred
Fotolærred   

 • Flotte og ikke-reflekterende farver i professionel 12 farvetryk
 • Trykt på højkvalitets lærred
 • Tilgængelig i 47 formater fra 20x20 cm til 130x130 cm
fra 129,00 kr*
Akrylglas
Giv dine billeder en ny dimension

 • Flotte farver og stor dybde effekt med 4 mm akrylglas
 • Direkte UV-tryk egnet til inden-og udendørs brug
 • Mange formater: fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm
fra 179,00 kr*
Alu-plade
Flot effekt på alu-plade      

 • Utrolig flot effekt
 • Let, stabilt og holdbar
 • Stor formatudvalg: fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm
fra 139,00 kr*
Galleri tryk
Kun det bedste til dine billeder

 • 3D dybdeeffekt med 4mm akrylglas og alu-plade
 • Klare farver med UV-tryk
 • Mange formater: fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm
 • Inkl. vægophæng           
fra 219,00 kr*
Hård skumplade
Præsenter store formater elegant

 • Let og slidstærkt materiale
 • Direkte UV-tryk på hård skumplade
 • Stort udvalg af formater: fra 20 x 20 cm til 100 x 150 cm
fra 99,00 kr*
Flerdelt vægdekoration
Utroligt alsidigt - flerdelt vægdekoration

 • Fås på 2,3 eller 4 dele
 • Talrige formats kombinationer
 • Vælg mellem mange forskellige materialer
fra 90,00 kr*

Materialeoversigt

Materialeoversigt

Rammetyper - se dem her

Rammetyper - se dem her

Motivgalleri: Mere end 1000 flotte motiver til din personlige vægdekoration

Motivgalleri: Mere end 1000 flotte motiver til din personlige vægdekoration

Fotolærreder

Fotolærred

Fotolærred

Dit yndlingsbillede på ægte lærred! Den klassiske lærredsstruktur giver motivet et særligt kunstnerisk look!
fra 129,00 kr*
Fotolærred som collage

Fotolærred som collage

Nu kan du også få dine bedste billeder trykt som en collage! Perfekt til alle, som ønsker at sætte et personligt præg på deres hjem.
fra 129,00 kr*
fra 349,00 kr*

Nyheder

Fotopanel

Fotopanel

Fotopanelets specielle stil skaber en karakterfuld og moderne hygge i dit hjem. Vælg mellem liggende eller stående format.
fra 199,00 kr*
Flerdelt vægdekoration

Flerdelt vægdekoration

Med en flerdelt vægdekoration er det nemt at skabe personligt kunstværk. Du vælger et af dine egne billeder eller fra vores motivgalleri.
fra 90,00 kr*

Akrylglas, alu, galleri tryk m.m.

Hård skumplade

Hård skumplade

Med dit billede på en hård skumplade skaber du et moderne udtryk af høj kvalitet. Formatet imponerer med sin store stabilitet og utrolige lethed.
fra 99,00 kr*
Akrylglas (Direkte tryk)

Akrylglas (Direkte tryk)

Fantastiske kunstværker til dit hjem! Billedet trykkes direkte bag akrylglas og holder derfor længe og er endda velegnet til badeværelset.
fra 179,00 kr*
Alu-plade

Alu-plade

Billeder på alu-plader er meget populære. Når dit billede trykkes på en aluminimunsplade fremstår dit billede ikke kun kunstnerisk, det er også utroligt let og stabilt.
fra 139,00 kr*
Akrylglas (Fotopapir)

Akrylglas (Fotopapir)

Dit billede bliver fremkaldt på fotopapir i høj kvalitet og derefter monteret bag 5-10 cmm tyk akrylglas. Hvilket give en flot 3D dybdevirkning og lysægthed.
fra 349,00 kr*
Galleri tryk

Galleri tryk

Den flotteste præsentation af dine billeder! Direkte tryk bag 4 mm akrylglas, der er forseglet med 3 mm stærk aluminium.
fra 219,00 kr*
Flerdelt vægdekoration

Flerdelt vægdekoration

Vær kreativ og udvælg din bedste billeder og sammesæt dem som flerdelt vægdekoration. Fås i forskellige format og antal dele.
fra 90,00 kr*
Pynt til hjemmet Nogle billeder kræver plads: De ville gøre sig som plakater eller som et lamineret og indrammet billede. Hvis man laminerer plakater frem for at sætte dem i en ramme med glas foran, undgår man lysrefleksioner samtidig med at farverne er beskyttet mod fugt og ultraviolet lys, og derfor kan flere generationer få glæde af plakaterne. FotoInsights Designer-software har funktioner til at lave kollager med op til 98 billeder og få dem trykt enten som poster eller på et lærred.

Fotos på lærred – fra snapshots til kunst på væggen
FotoInsight, en specialist som bruges af både professionelle og hobbyfotografer. Billedet spændes op på en kileramme og kan hænges direkte på væggen. FotoInsight bruger moderne fibre der er optimeret med hensyn til holdbarhed og farvebrillans.

Når de digitale feriefotos bliver trykt på lærred, bliver de til flotte kunstværker i store formater. Lærredets fine struktur med den ekstra dybdeeffekt der opstår ved at der trykkes ud over siderne på kilerammen, giver fotografierne en kunstnerisk effekt. Når lærredet spændes op på kilerammen, er der ikke brug for nogen ekstra ramme. Fotolærredet kan ganske enkelt hænges op på væggen og bliver til et unikt kunstværk og den perfekte gave - lige velegnet til hjemmet og til repræsentative kontorlokaler. Fotos på lærred egner sig også fremragende til digital kunst der skabes med billedbearbejdningssoftware og filtre. Med den digitale billedbearbejdning får det traditionelle lærred en helt ny betydning. Software til digital efterbearbejdning gør det nemt at skabe imponerende digitale kunstværker som dog for det meste ikke kommer til sin ret med en inkjetprinter. Her kan vi tilbyde den passende trykkvalitet.

FotoInsight tilbyder at indramme billedlærrederne i en såkaldt svæveramme af typen Havana. Med denne ramme er kanten, som bukkes over kanten af trærammen, synlig, således at lærredets 3D-effekt bevares

Postere bag akrylglas egner sig især til digitale billeder med kraftige farver og til collager.
Hos FotoInsight trykkes din poster på ægte fotopapir med højtransparent klæbefolie bag akrylglas. Akrylglasset giver dit foto strålende farver og dybdevirkning. I en håndevending forvandles digitale fotos til dekorative postere med en lækker effekt.

Strålende farver, en høj opløsning og dybdeeffekt er de ideelle forudsætninger for at skabe dekorative postere i stort format ud fra digitale billeder. De postere bag akrylglas forbinder alle disse egenskabe, på får farverne en brillans, så der opstår en særlig plasticitet.

Vores nye postere bag akrylglas har er væsentligt mere formstabile, kan bedre tåle UV-stråler og har en lang levetid. Vores akrylpostere er ikke blot tykkere, men også mere modstandsdygtige. I premium-udgaven fra en størrelse på 40x60 cm har de en tykkelse på hele 1 cm.

Fotos med billeddybde får en endnu mere udpræget dybdeeffekt af akrylbillederne. Pga. det fremragende optiske indtryk bruges den højkvalitative forarbejdning gerne til præsentation af fotografier og kunstværker i renommerede kunstgallerier og på kunstmuseer.
Hjemmesiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og statitisk. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.